De beste plek om te kanoën: Gelderland!

Zoekt u een leuke actieve bezigheid als bedrijfsuitje of een sportieve groepsactiviteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u bijvoorbeeld dat voor kanoën Gelderland een geweldige plek is? De mooie natuur en de talloze riviertjes bieden veel mogelijkheden. Wij hebben dan ook een aantal mooie arrangementen samengesteld, waar u gegarandeerd veel plezier aan zult beleven.

Kano huren Gelderland

Wij bieden tal van mogelijkheden: zo kunt u middels een kano huren Gelderland ontdekken op een unieke manier; namelijk vanaf het water. Zo kunt u met een kleiner of groter gezelschap 1 tot 4 uur rondvaren, eventueel aangevuld met een picknick als pauzemoment. Zo wordt kanoën in Gelderland een onvergetelijke ervaring!

Sportieve groepsactiviteit

Nu is voor kanoën Gelderland een mooie plek om te beginnen. Het is een activiteit die voor jong en oud geschikt is. U zult snel ontdekken dat kanoën een gematigd intensieve activiteit is, die u zelf zwaarder of lichter kunt maken: u bepaalt immers zelf hoe hard u zult varen! Door elkaar te helpen en goed te communiceren zal er een groepsgevoel ontstaan, er zullen immers niet veel mensen zijn die regelmatig een kano of kajak huren. Alle tips zijn welkom tijdens die eerste meters varen.

Zutphen fluisterboot

Zoekt u een wat rustigere activiteit om na het kanoën Gelderland te ontdekken? Dan kunt u in Zutphen een fluisterboot huren. Op deze manier hoeft u zich niet in te spannen, zonder in te boeten op de rust van de natuur, het kalmerende gevoel van kabbelend water en natuurlijk fijne momenten tijdens het varen. 

Kanoën in Gelderland: doen!

Het mag duidelijk zijn: het maken van een kanotocht levert een onvergetelijke ervaring op, of u nu met een groot gezelschap bent of met een kleine groep. U bent immers samen op pad, kunt genieten van de rust en hoewel ieder voor zich in een kano zit, zorgt het absoluut voor een fijn groepsgevoel. Combineer dat met de mooie routes die we voor u hebben uitgezet, en u bent verzekerd van een geweldig avontuur.

 

Lees hier meer over onze kano arrangementen.